Recepta de Coca de pa (i Pizzes)

Publicat el maig 17, 2016

coca
Aquesta coca la solc fer l'endemà de fer pizzes ja que aprofito la mateixa massa. És a dir, de la massa per pizzes que faig per una nit, en deixo la meitat per fer la coca l'endemà matí. Així que pel preu d'una recepta us en dono dues. Jo l'elaboro amb temps, que és la manera més simple de fer un bon pa. També hi poso massa mare, que també ajuda a donar un bon gustet, esclar. Però si no teniu massa mare ni temps també la podeu fer, amb alguns petits canvis que ja comentaré. Començo per fer-vos el llistat d'ingredients.

Adéu Wordpress; Hola Drupal (altre cop)

Publicat el maig 16, 2016

drupal-wordpress

No fa gaires mesos vaig fer un canvi de gestor del meu web. Ara el torno a fer en sentit contrari per les mateixes raons: la facilitat que m'he trobat de muntar un blog. En aquell moment em vaig trobar amb poques ganes de treballar amb les plantilles. Ara, per casualitat, m'he trobat amb una distribució de drupal que m'ha fet la feina molt fàcil. Les distribucions de Drupal són implementacions de Drupal més o menys elaborades per donar solució a problemes concrets. En aquest cas he fet servir la Glazed Drupal CMS . I no he pogut reprimir la tentació de tornar a Drupal. I no me'n penedeixo.

Música contemporània?!? Sí, gràcies!

Publicat el des. 9, 2015

Aquest mes de novembre he anat a dos concerts de música contemporània… i em van agradar molt! M’estaré fent gran? Recordo quan feia de fagotista que vaig haver de tocar música contemporània moltes vegades i gairebé sempre no la vaig gaudir gens. No li trobava cap sentit. Vint-i-cinc anys després l’he trobat molt interessant. És evident que alguna cosa ha canviat. La qüestió és: sóc jo diferent o és la música que es fa ara, la que ha canviat? Segurament les dues coses.

Adéu Drupal; Hola Wordpress!

Publicat el des. 8, 2015

Els qui ja em coneixen els sobtarà aquesta entrada, però sembla que són temps de canvis . El meu blog passa a estar gestionat per un Wordpress. Definitivament. El passat 19 de novembre es va celebrar la festa de llançament del llargament esperat Drupal 8. Han estat 4 anys de desenvolupament amb la implicació de milers de desenvolupadors. Literalment. Ha estat una tasca impressionant. I el resultat és molt encoratjador.

Tanco la porta de l'Esmuc, però obro una finestra

Publicat el des. 8, 2015

Aquesta setmana tanco la porta de l’Esmuc. Han estat més de tres anys molt intensos, plens de molt bons moments i d’altres de més difícils de pair. El balanç, però, és molt positiu. Sense aquests tres anys ara no seria capaç de prendre la decisió que estic prenent: tornar a començar amb el cant. Després de més de trenta anys cantant (recordo la meva primera coral amb uns 10 anys al Centre Excursionista de Catalunya) no puc fer més que admetre que me'n van ensenyar molt malament. Arreu. Especialment a l’Orfeó Català, quan hi vaig entrar amb divuit anys. En aquella època era tot un luxe cantar amb un cor que disposés de professor de cant, però l’Orfeó en tenia. Un de molta anomenada, però molt dolent. Molt.

Sistema de pagament bancari en línia defectuós

Publicat el des. 8, 2015

Per si encara no tenieu prou motius per deixar de ser clients del Banc de Sabadell, avui m'he trobat amb el problema definitiu que directament m'impedeix seguir ser-ne client: la seva passarel·la de pagament no funciona correctament amb Firefox.

Tampoc amb Safari, que és el primer navegador que he provat. La seva pantalla d'autorització, on has de posar el codi de validació que et demanen, no mostra la posició de la targeta de claus ni el teclat virtual per introduir la clau:

safari-300x278.jpg

Quan he trucat al seu servei d'atenció al client m'han dit que provi un mozilla. Mozilla és el nom de la Fundació que desenvolupa el Firefox , però l'he entès. Au, torna a fer el procés de compra, d'una botiga virtual que és més lenta que un cargol. Oh, sorpresa!! Tampoc funciona. No hi apareix el botó de "Signar" que serveix per enviar el formulari:

...